Er du ny her?

Velkommen

Er du ny i kirken vil vi rigtig gerne byde dig velkommen!
Henvend dig til mødeværterne, som står i døren når du kommer, så viser vi dig til rette.

Vi glæder os til at se dig

Efter gudstjenesten serveres kaffe i cafeen og der er mulighed for socialt samvær. I løbet af ugen er der mulighed for at deltage i andre aktiviteter - se hvad der sker i kalenderen!
Translation to english is possible. The host will help you.

Der er parkeringsmulighed ved kirken. Der er børnerum og pusleplads, samt børnekirke for børn over 3 år.

Sådan finder du vej https://goo.gl/maps/Zzc6RtuMFiiy4jHo8

Præst i Thisted Pinsekirke

Mikael & Eva

Eva og Mikael Schlosser er begge født i 1977 og blev gift 1999 og har i dag 6 børn sammen. Familien flyttede til Thy februar 2020 og bor på Thykiersvej 24 i Thisted.

Mikael har tidligere været præst i Bykirken i Vejle og forstander på Mariager Højskole. Mikael har en bachelor i teologi, en diplomuddannelse i ledelse og en kandidat i diakoni ved Aarhus universitet.
I fritiden løber Mikael gerne en tur eller ser en fodboldkamp i tv. Eva er uddannet pædagog og er på barsel med David som blev født februar 2022.

Spørgsmål & svar

Spørgsmål & svar

Spørgsmål og svar

Hvad er Thy Pinsekirke?

Thy Pinsekirke er en aktiv frikirke som har ligget på Tilstedvej 20 i 25 år. Kirken har omkring 130 voksne medlemmer og mange børn og unge. 

Hvordan er I organiseret?

Vi er en selvstændig frikirke, med rødder og relationer i Pinsekirken (nu Mosaik). Vi har et præsteteam, et menighedsråd og 2 supervisorer tilknyttet kirken. Derudover har vi en årsfest hvor der stemmes om godkendelse af regnskab, budget, evt. præsteansættelser m.m.

Hvordan er I anderledes fra Folkekirken?

Generelt kan man sige at vi forholder os til Folkekirken, på samme måde som en friskole forholder sig til Folkeskolen. Vi er økonomisk selvfinansierende og ikke underlagt Folkekirkens struktur eller liturgi. En frikirke vil typisk være mere nutidigt i sit udtryk og medlemmerne ofte mere involveret da det på en anden måde er et aktivt valg at komme i en frikirke.

Hvad tror I på?

Vores trosbekendelse er den Apostolske Trosbekendelse som man kender den fra Folkekirken og de fleste kirker ud over hele verden.

Hvad/hvem er Helligånden?

Helligånden er den del af Gud der lige nu er tættest på os. Efter at Jesus steg til himmels blev det Helligånden som skulle vejlede, trøste og styrke os. Helligånden bor i enhver kristen og ønsker at være vores ven og vejleder. Vi tror også at Han ønsker at gøre det samme igennem kristne som Jesus gjorde da Han gik fysisk rundt på jorden – at sætte mennesker i frihed, undervise og vejlede og helbrede de syge

Hvorfor døber i voksne?

Kort sagt fordi det er den oprindelige kristne dåb. Jesus og de første disciple døbte kun mennesker der selv havde valgt det og det var en slags offentlig “bekendelse” af at være en kristen. Derfor døber vi heller ikke børn, men vi har ved vores gudstjenester en “barnevelsignelse” hvor vi beder en bøn om Guds omsorg og beskyttelse for det lille barn og dets forældre.

Hvad tror vi på?

Vi tror på enheden i den eneste sande og levende Gud, evigt eksisterende i tre personer: Faderen, Sønnen og Helligånden...

Læs om vores troLæs om vores tro

Gudsoplevelser

Har du lyst til at lære os bedre at kende, eller bare at lytte til en personlig beretning om hvad Gud har gjort i et andet menneskes liv? Så lyt med her!

Se GudsoplevelserSe Gudsoplevelser

Vores lederskab

Læs om kirkens præstepar her, og få også sat ansigt på resten af lederteamet!

Læs om lederskabetLæs om lederskabet

Kirkens historie

Pinsekirken i Thisted blev etableret i 1932, hvor samlingsstedet var i hjemmene. Menighedenvoksede og fik dengang navnet Elim kirken...

Læs om historienLæs om historien

Thy Pinsekirke støtter

Tabitha og Torkild er utrolig hjertevarme og taknemmelige mennesker, og vi glæder os over at kunne støtte op om deres arbejde.

Læs mere Læs mere