Lederskab i kirken

Mød vores lederteam

Læs om kirkens præstepar her, og få også sat ansigt på resten af lederteamet!

Præst i Thisted Pinsekirke

Mikael & Eva

Eva og Mikael Schlosser er begge født i 1977 og blev gift 1999 og har i dag 6 børn sammen. Familien flyttede til Thy februar 2020 og bor på Thykiersvej 24 i Thisted.

Mikael har tidligere været præst i Bykirken i Vejle og forstander på Mariager Højskole. Mikael har en bachelor i teologi, en diplomuddannelse i ledelse og læser for tiden en kandidat i diakoni ved Aarhus universitet. I fritiden løber Mikael gerne en tur eller ser en fodboldkamp i tv. Eva er uddannet pædagog og er på barsel med David som blev født februar 2022.

Mød os

Lederskabet

Mikael Schlosser

Præst

Mikael Schlosser

Præst

Mikael blev gift i 1999 med Eva og har i dag 6 børn sammen. Familien flyttede til Thy februar 2020 og bor på Thykiersvej 24 i Thisted.

Mikael har tidligere været præst i Bykirken i Vejle og forstander på Mariager Højskole. Mikael har en bachelor i teologi, en diplomuddannelse i ledelse og læser for tiden en kandidat i diakoni ved Aarhus universitet. I fritiden løber Mikael gerne en tur eller ser en fodboldkamp i tv.

Skriv en mail
Læs mere

Andreas Kokkenborg

Del af ledelsen

Andreas Kokkenborg

Del af ledelsen

Andreas er pt yngste mand i ledelsen. Han er ansat på deltid ved siden af sit job som folkeskolelærer. Andreas læser desuden til skoleleder.

Sammen med sin kone, Tirza, har han tre piger og er bosat i Thisted.

Andreas har en baggrund som ungdomsleder i kirken, men varetager i dag funktioner som mentor for unge ledere og planlægning af diverse arrangementer, udover de søndage hvor han taler i kirken.

Der er krudt i Andreas, og man ser ham sjældent sidde stille - ved siden af alle førnævnte funktioner kaster Andreas sig gerne over gør det selv projekter og så er han en ivrig løber.

Skriv en mail
Læs mere

Allan Kozma

Del af ledelsen

Allan Kozma

Del af ledelsen

Allan har været en del af menigheden siden 1986 hvor han blev gift med Linda. Sammen har de 3 voksne drenge og nu 2 søde svigerdøtre.

Allan har et kæmpe hjerte for Jesus og at mennesker skal lære Ham at kende!

Det er kommet til udtryk, først som ungdomsleder, leder for en cafebar, og siden med missionsture, hvor også nye kan komme med og opleve hvordan Gud kan møde mennesker, også der hvor man intet har. Allan fortæller at vigtigst for ham er at han ønsker at mennesker må kunne se Guds storhed i hans liv og opleve den personlige forvandling.

Skriv en mail
Læs mere

Joan Ringsborg

Del af ledelsen

Joan Ringsborg

Del af ledelsen

Joan har været en del af kirkefælleskabet siden 1990 og er første kvinde i lederskabet - og vi er SÅ glade for det hun bringer.

Hun er gift med Kurt, og har 4 børn, svigerbørn, og snart 6 børnebørn! Joan er førtidspensionist og har nogle fysiske begrænsninger, men finder energi og mening i frivilligt engagement i kirken. Joan elsker at være kreativ med sine hænder, spille på forskellige instrumenter, senest har hun udfordret sig selv med en tværfløjte - hun er altid frisk på nyt! Man vil altid kunne finde Joan, hvor der er mennesker med behov - og hun er derfor også en del af Blå Kors Familienetværk, og hun siger selv: "Jeg er vild med det! Det er en  kæmpe glæde at møde en masse skønne familier!"


Skriv en mail
Læs mere

Susanne Vigsø Møller

Del af ledelsen

Susanne Vigsø Møller

Del af ledelsen

Susanne har været en del af menigheden siden 2008 og er privat gift med Steen. Sammen har de 3 voksne børn, 2 svigerbørn og 2 børnebørn.

Hun har baggrund i baptist kirken og er opvokset i missionsforbundet i barndom og ungdom. Vi er så glade for hun er landet hos os!

Som person ønsker Susanne at være hjælpsom og imødekommende. Susanne har et stærkt administrativt gen og går målrettet efter at nå fælles resultater - kvaliteter der er så værdifulde at have med i lederteamet!

Siden 2009 har Susanne været aktiv i Thy Gospel, som er en del at Det Kreative Hus.

Skriv en mail
Læs mere