Familienetværket

Børn - som voksne - har brug for at være en del af en familie, et netværk. Familienetværket mødes hver fredag kl. 16:00-20:00 i lige uger.

Deltag i familienetværk

Familie-netværk for alle

Børn - som voksne - har brug for at være en del af en familie, et netværk. Vi behøver tryghed til at være dem, vi er, så vi ikke føler os forkerte. Et fællesskab, hvor vi glæder os med hinanden, og hvor vi kan støtte hinanden når noget er svært. Familienetværket er sådan et netværk. Familier fra alle kulturer og samfundslag, uanset baggrund, er velkomne!

Familienetværket mødes hver fredag kl. 16:00-20:00 i lige uger. Ved ankomsten er der kaffe og kage. Programmet begynder ca. kl. 16:45. Der er lege, konkurrencer, krea m.m. De voksne vil ind imellem lytte til relevante oplevelser fra en af de frivillige og det kan give stof til videre samtaler. Omkring kl. 17:45 nyder vi aftensmaden sammen. Kl. 19:00 er der slik og Disney sjov for børnene og så har de voksne ro til endnu en kop kaffe og en hyggelig samtale.

Familienetværket er et samarbejde mellem Blå Kors og frivillige. De fleste frivillige kommer fra Pinsekirken, hvis lokaler, vi bruger. Hele arrangementet er gratis.

Vi kan også anbefale dig at søge om at blive medlem af Facebook gruppen "Familienetværket i Thisted". Her kan du læse, hvad der sker ved de enkelte arrangementer og se billeder fra afholdte samlinger.

Vil du vide mere eller være med?

Kontakt Eva Schlosser

eva@thypinsekirke.dk
2349 2665

Se andre aktiviteter

Familienetværket

Børn - som voksne - har brug for at være en del af en familie, et netværk. Familienetværket mødes hver fredag kl. 16:00-20:00 i lige uger.

Læs mere

Cellegrupper

Netværksgrupperne er kirke tæt på. Det er din udvidede familie, og man mødes derfor ud over gudstjenesten i private hjem, for at bygge relationer, eller måske for at hjælpe hinanden.

Læs mere

Børnekirken

Hver søndag fra ca. kl. 11:00-12:00 er der børnekirke for alle børn fra 3 år til og med 5. klasse. Børnene vil typisk være opdelt i to aldersgrupper. 

Læs mere